ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Къдрокоса журналистка с гореща кръв омая Новак Джокович. Най-популярният сръбски тенисист гостува в емисията "Ако бях футболист" на репортерката Челси Кабаркас и говори за футбол, като идеята му допадна и не пропусне да покаже чувството си за хумор.

Деветкратният шампион от Australian Open призна пред красавицата, че само за два футболни отбора - Цървена звезда и Милан, а относно поста си на терена сподели: „Ляво крило. Щях да центрирам на съотборниците си в наказателното поле. Там ще са приятелят ми Златан Ибрахимович, а също Роналдо и Лионел Меси, от по-старите – Габриел Батистута“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На въпрос колко червени картона щеше да има и колко гола да вкара, сърбинът отговори: „За симулация или за остри влизания? 33, защо пък да не съм по-агресивен. А за головете – възможно най-много, вероятно 111“.

Госпожица Челси Кабаркас е родена в Ню Йорк през 1992 година от майка доминиканка и баща колумбиец. Още от малка тича след топката, стигна и до женския национален отбор на Колумбия, а в Европа е играла за испанския Леванте. Красавицата освен репортер е и дипломиран зъболекар. Пред нея са говорили големи имена във футбола, сред които Дейвид Бекъм, Франческо Тоти, Роберто Карлош, Роналдо, Алесандро дел Пиеро и други.

“Преди година се чувствах като най-големия злодей. Положителните емоции през годините в Австралия обаче бият отрицателната“, заяви тенисистът пред телевизия Nine Network, връщайки се към събитията от януари 2022 година, когато заради липса на ваксинация срещу COVID-19 не беше допуснат в страната и бе депортиран.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК