Вторият ден от кастинга на конкурса „Мис Национален Отбор“ стартира с бурни емоции. Претендентките за титлата посрещнаха втория гост-член на журито Тодор Стойков с бурни овации и възхищение. Младите фенки на легендарната звезда на Лукойл Академик и Черно море го очакваха пред залата на кастинга и го изненадаха.

Тодор Стойков зае мястото си сред останалите членове на журито чак, след като раздаде десетки автографи на кандидатките и показа завидните си умения с баскетболната топка.

В днешния втори ден на кастинга се явиха над 100 момичета. Задачата на журито с всеки ден става все по-трудна. Кандидатките са все по-атрактивни, изобретателни и мотивирани за своето място в шоуто. Още след срещата с първите момичета звездата Тодор Стойков вече изглеждаше доста изморен: „Да си член на това жури не е никак лесно. Чувствам се като след две тежки тренировки! Всички момичета са достойни да станат талисмани на националите и изборът наистина е много труден“, коментира бившият капитан на Лукойл Академик.

И в този ден изненадите не липсваха. Една от претендентките за титлата получи тайна мисия да шокира журито. Радослава Михайлова трябваше да изненада журито и да повдигне духа на четиримата съдии, които до късно снощи продължиха да обсъждат кандидатурите. Момичето избра да „увеличи“ градуса на настроението в залата и поднесе на журито под звуците на българска народна музика по една шопска салата и гроздова ракия на съдиите.

Друга претенденка едва на 17 години шашна журито с изваяното си тяло и спортни постижения. Кандидатката дойде на кастинга направо от конкурса Мис „Бикини Фитнес“. Бившата състезателка на волейболния отбор Спартак (Плевен) се е класирала на четвърто място на конкурса, който се е провел преди дни в Пловдив. Красавицата позира специално за журито и се съблече по бански, за да покаже изваяните си форми.

На 10 май към журито ще се присъедини Велислав Вуцов. Ексцентричният треньор отново ще влезе в ролята на селекционер, но този път ще трябва да избира талисмани на националните отбори по волейбол, футбол и баскетбол.