Аржентинският национал Мауро Икарди и съпругата му Уанда ще се разведат. За това признава 35-годишната блондинка във видеосъобщение до своя приятелка, което обаче погрешка първо е споделено в социалните мрежи и след това изтрито.

„Кармен, прибирам се в Аржентина, за да финализирам развода с Мауро. Ще остана няколко дни и след като се върна, ще ти представя всички необходими документи. Организирам всичко за развода, тъй като вече не издържам“, съобщава блондинката на своята приятелка.

Освен това Уанда е премахнала фамилията Икарди от своя профил в „Инстаграм“, където отново се изписва с бащиното си име Нара.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Уанда и Мауро Икарди се венчаха на 27 май 2014 г., след като тя преди това напусна предишния си съпруг Макси Лопес. Освен половинка, тя беше и агент на настоящия играч на ПСЖ.

На 16 октомври блондинката написа в „Инстаграм“, че напуска Икарди, заради негови изневери. След това обаче футболистът успя да я убеди да се върне при него.

Както е известно, през това лято певицата Шакира и футболистът на Барселона Жерар Пике сложиха края на близо 12-годишната си връзка.