Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново разсмива. Бизнесменът този път блесна с лафове след конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов беше преизбран за президент на родния футбол. Крушарски направи култово изказване, след като беше попитан как ще коментира скандалите, сътворени от Пенев и Дражев, както и думите на Ел Голеадор, че "мачът е бил уговорен".

"Кои скандали? Вие само скандали виждате, при такава спокойна обстановка. Това, че някои хора се изказват неподготвени, какъв скандал е, не видях да има скандал. Любо се обиди и си тръгна. Ако бях аз кандидат, щях да остана до края, за да стисна ръката на победителя. Това е феърплеят. Затова говоря през цялото време, ако си спомняте. Откакто се занимавам с този футбол, говоря само за феърплей и хубави работи", коментира Крушарски, който видимо беше в преповдигнато настроение.

"Благодаря ви за въпросчето, но недейте да нагнетявате. Такива въпросчета вече не ми задавайте. Кой ще ме уговори мен? Представяш ли си някой да ме уговори? Мен жена ми не може да ме уговори, та някой друг... Е, някое по-малко гадже може, да! Друго има ли, че бягам да се срещна с момчетата, че заминавам пак за Аржентина и няма да съм тук един месец", добави Крушарски.

Кадри Sportal.bg: