Докато България гласува, Кубрат Пулев пътува. Боксьорът лети днес за САЩ, където на 27 ноември ще се изправи срещу ММА боеца Франк Мир. Мачът им ще се проведе по нови правила - комбинация от бокс и бойни изкуства, и в триъгълен ринг. 

Преди за първи път в кариерата си да се впусне в подобно предизвикателство, Пулев посети един от скъпите му хора - 91-годишната му леля Ели. Той седна на една маса с нея, за да поговори с възрастните хора в един старчески дом и да почерпи вдъхновение. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Живот-красота, живот-вдъхновение. Животът заслужава да се живее", категорична е сестрата на бащата на братя Пулеви - покойният Венко Пулев.

"Който не цени живота е глупак! Трябва да бъдат хората умни и добри. Има нужда държавата от млади, предприемчиви и истински хора", добави Кобрата пред камерата на bTV.

На 91 години леля Ели продължава да чете книги и да се вълнува за кариерата на своя племенник. Тя не пропусна да го разпита за предстоящата среща и му благодари за посещението. 

"Усмихвайте се по-често. Както е казал Бог - така е. Човек трябва да се усмихва и да бъде щастлив!", пожела Кобрата на възрастните хора, запазили духа си. И обеща скоро да се върне отново.