ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Христо Стоичков и Хуан Карлос Родригес, двама от главните герои за спечелването на първата Купа на европейските шампиони в историята на Барселона, предложиха рецитал на анекдоти, смях и много настроение по време на среща в испанския град Леон. Тя беше по случай 30-годишнината от основаването на фенклуба на Барса и 18-ата среща на клубовете на привържениците от Кастилия и Леон, където има дори керемиди и фаянсови плочки с лика на Стоичков.

Кавалерът на „Златната топка“ не успя да повярва колко в действителност е популярен в Леон четвърт век, след като не играе в Примера дивисион, пише "Труд".

Стоичков долетя от Маями в града, където е вторият по големина фенклуб на Барселона. За първи път там на испански беше представена неговата „История“, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“. Купонът с около 300 гости продължи до 4 часа сутринта, а Камата бе на път за Мадрид няколко часа след това.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В столицата за интервю го чакаше великият треньор Висенте дел Боске. Маестрото в професията е световен и европейски шампион с националния тим на Испания, вдигна Шампионската лига с Реал.

Голямото шоу обаче мина в Леон. След визита в общината при кмета Хосе Антонио Диас феновете на Барселона от Испания и България очакваха Стоичков и неговият съотборник от „дрийм тима“ Хуан Карлос с невероятни подаръци. Освен фаянсови плочки, Камата разписа ръчно направен стенен часовник с неговия лик. А домакините се бяха подготвили с торта с корицата на неговата биография на испански език.

Гост на купона беше и съдията Урисар Аспитарте. След като Стоичков го настъпи в мача за Суперкупата Барселона – Реал през 1990 година, беше наказан за дълго. Но вместо да станат вечни врагове, двамата са първи приятели. Реферът дойде и при първото представяне на „Историята“ в София.

Стоичков се снима и на специалния свой кът, където имаше основно атрибути с неговото име на ЦСКА и Барселона. Най-много се разчувства, когато видя фланелка на „червените“ с името на покойния му приятел и съотборник Трифон Иванов-Туньо.

„Този сезон Барселона ще стане шампион", прогнозира Стоичков.

"Със състава, който Шави притежава, не виждам кой може да спре тима“, добави Ицо.

Кавалерът на „Златната топка“ беше попитан и за трансфера на Луиш Фиго от Барселона в Реал през 2000 година, а поводът беше документален филм за португалската звезда. Камата обяви, че няма никакво намерение да го гледа и че Фиго много добре е съзнавал какво прави, когато смени „Камп Ноу“ със „Сантяго Бернабеу“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Bookmaker.Blitz.BG

Благодаря, Леон! Благодаря на всички фенове на Барса, българи и испанци! Първото представяне на моята История на...

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Събота, 10 септември 2022 г.

 

Световен шампион! Европейски шампион! Носител на Шампионската лига! Най-главният архитект на най-славната ера на...

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Събота, 10 септември 2022 г.