Греховната любов между Благой Георгиев и Лияна е била на път да завърши с кървава драма. Халфът на Терек (Грозни) е получил директна заплаха, че ще се поздрави със Свети Петър, ако не прекрати отношенията си с бившата лекоатлетка.

Заплахите са дошли от бившето гадже на Лияна - турчинът Махмуд Йозджан. Той избяга в своята държава, но въпреки това не позволява на тъмнокосата мадама да има друг мъж до себе си.

"Родила си ми дете и няма да бъдеш с друг мъж", бил категоричен кюрдът гангстер.

Още в началото на връзката между Благо и Лияна турчинът се заканил да счупи краката на играча. Тогава обаче се намесил Младен Михалев-Маджо, който лобирал за национала. Има и други твърдения, че босът на Терек (Грозни) Рамзан Кадиров също се застъпил за своя подчинен. Той дори назначил охрана на Благо и Лияна и се опитал да обясни на Махмуд, че е инвестирал много пари във футболиста и не иска да му се случи нищо лошо.

Най-фрапантно се оказало телефонно обаждане преди известно време, когато Махмуд отправил жестока смъртна заплаха към двамата влюбени. Това наложило и незабавната раздяла между двамата, а както и самата Лияна призна: "Така е по-добре и за двамата."