Когато ЛА Лейкърс стартира новия сезон в НБА срещу Минесота Тимбъруулвс в края на октомври, има голям шанс суперзвездата Леброн Джеймс и синът му Брони да излязат заедно на игрището.

Те ще бъдат съотборници при "езерняците", след като клубът избра Джеймс-младши във втория кръг на Драфта. Двамата със сигурност ще влязат в историята на Лигата на Извънземните като първите баща и син, играли в един отбор. Ако не им мине котка път, разбира се.

Леброн отдавна мечтаеше някой ден да играе професионално заедно със сина си. И като се има предвид колко дълго е мислил върху това, няма да се изненадате, че е подредил в главата си куп неща около този паметен момент. Дори това как Брони ще се обръща към него докато са заедно на паркета или тренират в залата на Лейкърс.

Едно е ясно - при никакви обстоятелства Брони не може да нарича легендарния си баща "татко" докато играят заедно. Това е абсолютно забранено и то не от кой да е, а от самия Леброн.

В трейлъра на предстоящия епизод на популярното ток шоу The Shop ("Разговори в бръснарницата") Леброн беше попитан как Брони ще го нарича. Отговорът не звездата беше доста забавен:

"Вече се разбрахме по въпроса. Той не може да ме нарича "татко" на работното място. След като излезем от залата и вратите се затворят, мога пак да съм бащата. В колата докато се возим, например, както и у дома. Не, той трябва да ме нарича "2-3" или "Брон". Или, разбирасе, GOAT (най-великият на всички времена), ако иска. Той решава".