Медицински служители в Англия изумиха с нещо впечатляващо. В мрежата се появи видео клипче, на което лекари в Ливърпул в един глас пеят великия рефрен на "мърсисайдци" - "You'll Never Walk Alone" ("Вие никога няма да останете сами"). Изпълнението им докарва до сълзи почитателите на славния английски клуб. Мениджърът Юрген Клоп също се е разплакал.

"Това е нещо невероятно. Вчера ми изпратиха клипчето с лекарите, които пеят "You'll Never Walk Alone", и веднага започнах да плача. Това показва, че хората не само работят, но имат и страхотен дух", коментира Клоп.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Те са свикнали да помагат на хората. Всеки ден лекарите рискуват и собственото си здраве, за да се грижат за нуждаещите се, включително и сериозно болните пациенти. Имам невъобразимо уважение и почитание към тях", добави германският мениджър на Ливърпул. 

Както е известно, Висшата лига на Англия е спряна поне до 30 април поради продължаващата пандемия от коронавирус. Последните новини обаче гласят, че мачове ще има най-рано в средата на май. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!