Страхотен и заслужен купон си спретнаха футболистите на Левски, след като вчера завоюваха шампионската титла. “Сините” направиха равен с Миньор, който се оказа достатъчен за 26-ата титла, тъй като ЦСКА загуби от Литекс в Ловеч с 0:1.

След срещата всички футболисти и спортно-техническия щаб се преместиха на купон в известно столично заведение, където останаха до сутринта. Най-деен във веселбата бе резервният вратар на Левски Божидар Митрев, който още в началото взе микрофона и седна до диджея. Стражът, който бе титуляр срещу ЦСКА и изигра още няколко мача при отсъствието на контузения Гошо Петков, смая всички с гласовите си данни. Божката изпя няколко от нашумелите сръбски хита под аплодисментите на останалите си съотборници. Треньорът Емил Велев даде свободно на играчите да разпуснат, както пожелаят след спечелената титла.

Бившият шеф на “Герена” Наско Сираков също празнуваше снощи. Той бе в компанията на благодетеля на Литекс Гриша Ганчев, а празненството бе в Ловеч след победата на Литекс над ЦСКА. Компанията на боса на “оранжевите” и Наско поля спечелената купа на България преди няколко дни и успеха над “червените” с 1:0, който направи Левски шампион./БЛИЦ