Американският модел и актриса Кинси Волански, която нахлу на терена по време на финала в Шампионска лига снощи между Ливърпул и Тотнъм (2:0) в Мадрид, е увеличила последователите си в социалната мрежа „Инстаграм“ на 2,4 милиона души за няколко часа.

Тя имаше само 300 000 последователи в социалната мрежа, но след дефилето си по бански на терена на "Уанда Метрополитано", американката се радва на световна популярност. Голяма част от феновете обаче разочаровани и отбелязват, че на живо тя не е толкова перфекта, както показва явно с редактирани снимки в „Инстаграм“, скриващи целулита ѝ. Иначе Кинси се е снимала за Maxim и Sports Illustrated.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В историята с нахлуването е замесен и руски блогър, живеещ в САЩ - Виталий Здоровецки, който е влизал на терена на финала на световното първенство през 2014 година в Бразилия. На банския на полуголата блондинка бе изписано Vitaly Uncensored, което е реклама на уебсайта на блогъра, който признава, че Кинси е негова приятелка и дори иска да се ожени за нея.

"Живей за живота, прави луди неща, които ще бъдат запомнени завинаги", написа Кинси Волански под видеото от мача, като изглежда не съжалява за това, което е направила.