ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров се срещна с фенове преди благотворителния "Мач на надеждата", който организира на 6 септември на Националния стадион "Васил Левски". 

Стенли раздаде автографи и снимки на стотици желаещи да се докоснат до него. Събитието се състоя в един от столичните молове и се изви дълга опашка от фенове, предимно деца.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Както е известно, фондацията на бившия футболист на Астън Вила и Селтик организира благотворителния "Мач на надеждата" идната сряда, 6 септември, от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Събраните средства ще отидат за подобряване лечението на страдащите от онкологични заболявания в България.

Преди дни Стенли разкри на пресконференция, че от такова заболяване страда и бившият селекционер на България Петър Хубчев. 

Билети за събитието на 6 септември могат да се закупят както онлайн, така и от касите на Националния стадион. Делнични дни те ще работят от 16 до 20 ч. В деня на мача пропуски ще се купуват от 11 до 17:30 часа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!