Любимата на Григор Димитров ще изнесе концерт пред феновете си в Азербайджан през юни, а сред публиката е възможно да е бившият й приятел Люис Хамилтън.

Съвпадението е напълно вероятно, тъй като музикалната проява с участието и на групата Блек Айд Пийс е във връзка с Гран при на Азербайджан в Баку на 25 юни и ще се проведе след съботната тренировка.

Шерцингер и колегите й вече се договориха за концерта, което бе потвърдено и от директора на Гран при на Азербайджан Ариф Рахимов.

"Блек Айд Пийс и Никол Шерцингер са се доказали отдавна на сцената. Принадлежат към група от елитни изпълнители и ще надхвърлят очакванията на феновете. Сигурен съм в това, защото те са не само певци, а истински артисти", коментира със задоволство Рахимов.

Той допълни, че всеки притежател на билет за състезанието ще може да посети свободно и концерта на Шерцингер и Блек Айд Пийс.

БЛИЦ СПОРТ припомня, че Никол нееднократно е посещавала състезания от Формула 1, докато бе гадже на Люис Хамилтън, и познава добре атмосферата край пистата.