Никол Шерцингер ще опита за пореден път да пробие в киното. Според британския таблоид „Сън“ гаджето на Григор Димитров води преговори за главна роля в холивудската адаптация на хитовия мюзикъл „Зла“ („Wicked”).

На 38-годишната певица е предложена ролята на злата вещица Елфаба, която има зелена кожа. Филмът ще бъде произведен от световноизвестната компания „Юнивърсъл“ („Universal”), а появата му в кината се очаква в края на 2019 година.

„Никол е провела първоначални преговори с продуцентите, които я считат като идеална за ролята на Елфаба. Тя има успешна музикална кариера, а има и участия във филми. Главната роля в мюзикъл със сигурност и подхожда. Има още време до финализиране на преговорите, но Никол е доста ентусиазирана“, твърди източник на „Сън“.

Мюзикълът „Зла“ в момента се играе на „Бродуей“, а изпълнителката на Елфаба – актрисата Идина Мензъл (на малката снимка), е отказала да участва във филмовата адаптация. 45-годишната Мензъл е решила, че е твърде стара, за да играе главната рола във филма.