Ако сте избрали биографични книги за коледен подарък на вашите близки, направете тяхното преживяване още по-специално и празнично, като вземете автограф! 

Заповядайте на среща с Любо Генев утре следобед по време на Панаира на книгата в НДК.

В събота от 17 до 18 часа един от един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата ще бъде на щанда на „Книгомания“, където лично ще можете да се снимате с него и да получите автограф върху фотоалбума „Светът отвисоко“.

Изданието е събрало стотици невероятни, куриозни и смешни истории плюс непубликувани досега снимки. Десетилетия след като прекрати състезателния си път, българският гигант все още е начело в най-престижните класации и това му осигурява статут на феномен в 
историята на световния волейбол.

Луксозното издание "Светът отвисоко" е 200 страници. Авторите на книгата-фотоалбум са Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната фотография Бончук Андонов. 

Любо Ганев ви очаква утре в 17 часа на щанда на "Книгомания" в НДК. Ще се срещнете с легендата, но и ще се скъсате от смях...

Припомняме, че спортният концерн ASICS и неговият представител в България Любо Ганев са официален партньор на анкетата "Спортист на България до 18 години за 2018 г.". 

!!! Дайте своя глас за "Спортист на България до 18 години за 2018 г." !!!