Сайтът на Международната федерация по волейбол (FIVB) също отрази посещението на Ари Граса в България. Шефът на FIVB изгледа няколко от мачовете у нас, като проведе и няколко срещи. Една от тях беше с легендата Любо Ганев. Вицепрезидентът на БФВолейбол подари на важния гост луксозната си книга-фотоалбум "Светът отвисоко", която бразилецът започна веднага да разлиства, преглеждайки я с голям интерес.

Сайтът на Международната федерация по волейбол отбелязва, че Граса е получил и специален благодарствен плакет от министъра на младежта и спорта на България Красен Кралев. 

На сайта на FIVB фигурира и снимката от момента, в който Любо Ганев подарява книгата си на важния гост:

Припомняме, че утре от 15 часа в зала "Арена Армеец" ще се състои официалното представяне на 200-страничното издание. Книгата-фотоалбум за Любо Ганев е събрала уникални фотоси и стотици невероятни, куриозни, много смешни и поучителни истории от живота на звездата. Авторите Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната фотография Бончук Андонов показват легендарния спортист със снимки и истории, повечето от които се публикуват за първи път.