Италианката Джорджа Виля помогна на страната си да завоюва сребърен медал в отборната гимнастика при жените по време на Олимпийските игри в Париж. До тук добре, но стигаме до една любоптна част от нея. 

21-годишната състезателка е спонсорирана от... така известното сирене на "Ботуша" пармезан.

Нейни снимки с позната марка на обществото преди Игрите направиха сензация и набързо събраха харесвания. В реклама за същото сирене Виля прави разделяне на четири пресечки. 

"Сътрудничеството с тях ме прави изключително горда и заредена да се изправя пред бъдещи предизвикателства", каза сребърната медалистка от Олимпиадата.

"От дете винаги съм обичала този продукт, който е символ на италианското съвършенство и култура", допълни гимнастичката.

Сиренето е считано за "форма на енергия", тъй като е богато на витамин Д, без лактоза и високо съдържание на калций, което подпомага здравината на костите.

За съжаление обаче на Италия то не беше основно "гориво", което да даде тласък на състезателките да се преборят със САЩ, които отнесоха конкуренцията, благодарение на най-успешната им гимнастичка Симон Байлс.