ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Част от футболистите на Левски събрани в столичен апартамент и празнуват. Поводът е рожден ден на един от играчите - Рикардиньо. На 23 април нападателят навърши 22 години. 

Снимка от купона беше публикувана в една от фенските групи на Левски във "Фейсбук" - "С Левски до края!", предизвиквайки сериозен интерес. Запалянковците са впечатлени от сплотеността на бразилците. В компанията им са още и панамецът Хосе Кордоба и нидерланецът Келиан ван дер Каап.  

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Текстът към снимката от празнуването на рождения ден на Рикардиньо: 

"Браво на бразилците! 
Могат да ни служат за пример. Освен, че са съотборници, те са заедно и извън терена. Както се казва и в делник, и в празник. Всички до един дойдоха в България със своите съпруги, приятелки и деца. А Роналдо е със своята майка. Те почитат много Бог и държат на семейството. Затова и повече от година вече никой от тях не е бил "герой" в жълтите медии. Няма снимки от дискотеки, или с красиви български момичета. През годините в Левски са играли доста чужденци, които бяха на първа страница във вестниците. И снимките не бяха от стадиона, а от заведения в Студентски град в малките часове на нощта. 
Тази снимка е от рождения ден на Рикардиньо, който беше скоро. Вижда се, че и Келиан Ван дер Каап заедно със своята половинка се чувства добре в тази бразилска компания. Бъдете здрави, момчета! И продължавайте да играете със сърце и душа за Левски!".

Част от коментарите: 

"Да добавим и Кордоба, който е най-отзад".

"Майката на Роналдо навсякъде е с него. Браво!".

"Бразилците са много добри хора. Не се делят на цвят".

"Момчета за пример, сплотено семейство".

"Да са живи и здрави, да се стягат, че идват важни мачове!".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!