Футболната легенда Божидар Искренов и съпругата му Кремена са разделени от два месеца. Както вече стана ясно, Гибона се качи на самолета за САЩ, за да гостува на децата си Настася и Георги във Вирджиния. Там обаче е и бившата му жена Алина. Майката на двете му деца го приела много добре и всички заедно отпразнуваха Коледа и Нова година. Това става ясно и от снимка, публикувана от Алина в социалната мрежа:

Гибона се сближил доста и със зет си Джонатан. Както вече БЛИЦ писа, дъщерята на Искренов - Настася, се омъжи за американски бизнесмен в Колумбия. И на сватбата Гибона беше с бившата си жена. 

Очевидно обаче законната съпруга на Гибона - Кремена, която остана в Стара Загора без мъжа си, не приела добре намеренията му да замине за САЩ. Бившата състезателка по художествена гимнастика, а сега треньор, дори вече се е вписала във "Фейсбук" като "необвързана".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Припомняме, че Искренов и Кремена се ожениха в края на 2015 година на пищна церемония, на която присъстваха редица известни личности, сред които Наско Сираков и Илиана Раева. 

Сега Гибона възнамерявал да си търси работа като треньор в САЩ в някоя футболна школа. 

Гибона и бившата му жена на сватбата на дъщеря им през лятото: