Най-скандалната любовница на Райън Гигс Наташа се оказа уникална сексманиачка. Дамата, която е съпруга на брата на Гигс – Родри, е преминала през кревата на още футболисти, носили екипа на Манчестър Юнайтед. Развратницата стопила маслото на Дуайт Йорк, Дани Симпсън и Фил Брадсли.
 
Последните разкрития за палавницата са още по-шокиращи. Наташа била на 7-дневна почивка на остров Кипър, където всяка нощ доставяла удоволствие на служител в нюкасълски нощен клуб.
 
28-годишната бивша брокерка на недвижими имоти Наташа Гигс "изгря" в медийното пространство след разкритията на британската жълта преса, че е поддържала 8-годишна връзка с брата на съпруга си Родри - също семейния Райън Гигс.
 
 
Наташа обаче признала, че е спала и с отказалия се вече от футбола Дуайт Йорк по време на четиригодишния му престой в Юнайтед. Тя излизала и с 24-годишния Симпсън, докато той се опитвал да пробие в първия отбор на "червените дяволи". Сред любовните завоевания на Наташа от футболния терен бил и Брадсли, сега играч на Съндърланд. Дамата твърдяла, че всичките те я докарвали до луд оргазъм в леглото.