Звездата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се оказа в центъра на нов любовен скандал. Британският неделен таблоид “Нюз ъф дъ Уърлд” разкри, че уелсецът е имал 8-годишна връзка със своята снаха.
 
Според изданието Гигс и 28-годишната Наташа са били заедно за последно на 9 април. Райън и агентката на недвижими имоти са се запознали през 2003 г. в нощен клуб в Манчестър. По това време Наташа все още не е имала връзка с Родри Гигс, а футболистът не е бил женен за съпругата си Стейси, въпреки че тя е била бременна с първото им дете.
 
По-късно през същата година брокерката започна да излиза с Родри, въпреки че е продължила да се среща с Райън за секс. Два месеца по-късно крилото на Юнайтед сложил край на тази връзка и двамата не се виждали в продължение на година. Аферата била възобновена през есента на 2004 г., след като Гигс напуснал семейната къща.5.jpeg
 
Родри и Наташа се сгодили през 2005 г. и всички започнали да очакват скорошната им сватба. Бременната бъдеща булка обаче преспала с Райън Гигс на благотворителен голф турнир през 2006 г. Футболистът е трябало да бъде кум на сватбата на брат си през 2010 г., но в последния момент бе заменен от Уил Мелър.
 
Преди две седмици британските таблоиди разкриха са любовната връзка на Райън Гигс с участничката в британския “Биг Брадър” Имоджен Томас (вдясно). Скандалът дори бе обсъждан в парламента заради съдебна заповед, която футболистът бе извадил срещу вестниците. По този начин звездата на Манчестър Юнайтед забраняваше на изданията да споменават името му в информацията за аферата. /БЛИЦ

И Наташа се оказа любовница на Гигс:
Ryan_Giggs_Natasha.jpg

Имоджен Томас:
3_7.jpg

8.jpg