Футболистът на Рубин (Казан) Благой Георгиев, който продължава да мълчи за скандала в Колизеума, най-после се отчете с изява в социалната мрежа. БЛИЦ видя, че преди минути на официалния му профил в "Инстаграм" е публикувана снимка от... танцувално студио в Москва.

Припомняме, че 33-годишният Георгиев беше задържан от карабинери, след като сгафи на Рим, решавайки да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на Колизеума. Благо заведе руската си половинка Есмер на почивка в Италия, докато се възстановява от разкъсване на мускула и не води подготовка с Рубин (Казан). Въпреки, че пиарът на плейбоя упорито отричаше, че Георгиев е извършителят на вандалския акт, от Италия разкриха гафа на Благо Колизеума, какъвто е вече прякорът му.

Явно опитвайки се да замаже положението, Благой реши да публикува снимка от Русия. Дали обаче фотосът е актуален или е стар? Този въпрос се поражда като се има предвид, че на снимки отпреди две седмици Георгиев е почти без коса, а сега тя доста е пораснала...

blago123.jpg