Футболистът на "Ботев" (Пловдив) Даниел Златков беше приятно изненадан от малък фен в навечерието на мача с ЦСКА, който е днес от 20:00 часа на "Армията".След тренировката вчера в Коматево защитникът с радост прие да се срещне с момченце, което се казва Марио, и е адаш на сина на играча на "канарчетата".

Малкият бултрас, който още не е трънал на училище, дойде на базата на "Ботев", придружаван от родителите си, за да изпълни целта си - да поговори със своя идол. Невръстният фен много се развълнува при срещата си със Златков, на когото сподели, че е най-добрият футболист и му пожела да е все така здрав и да продължи да го радва с екипа на любимия клуб. Защитникът пък осъзна, че е пример за младите, което много го трогна.

Малкият Марио не само искаше да поговори с любимеца си. Момченцето подари на Златков собственоръчно изработена картичка, на която се откроява номерът на играча - любимата му шестица. Въпреки че Марио още не е ученик, очевидно се е постарал доста, докато напише това, което иска да каже на футболиста.

Златков публикува подаръка на профила си във "Фейсбук" и изрази вълнението си от специалното надъхване преди гостуването на ЦСКА. "Хубавата страна на футбола... Заради това нещо си заслужават всички трудности и лишения! Любов, предавана от поколение на поколение", сподели футболистът на "Ботев".

Златков обеща на малкия фен да му подари фланелката си от мача с ЦСКА, така че Марио много скоро отново ще се докосне до любимеца си.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015