Руската тенисистка Мария Шарапова направи интересни разкрития за начина си на хранене. Маша се разграничи от колегите си Нова Джокович и Серина Уилямс, които избягват съответно глутен и всякакви животински продукти на трапезата си.
Шарапова обясни, че не е толкова претенциозна за това, което яде, но държи на продуктите от растителните продукти, редовната употреба на вида и здравия сън.
"Обикновено ям лесни за приготвяне неща, може би защото нямам много време. Обичам салата с ориз и зеленчуци и пилешка супа. Предпочитам да се храня у дома. Когато имам гости обаче започвам да експериментирам. За последно опитах мароканска рецепта с карамелизиран лук и кус-кус", коментира Маша пред The Coveteur като допълни, че шоколадът е неизменна част от десерта й.