Националният селекционер Лотар Матеус предпочел плажовете на Копакабана и любовта на гаджето си Йоана Тучинска пред евромач на "Левски". Германецът се възползвал от тегленето на жребия за Световното в Бразилия, за да поглези полската красавица. Както е известно, легендарният немец присъства на церемонията в събота вечерта в Рио де Жанейро, но не донесе късмет на "трикольорите". Нашите са в една група с Италия, Чехия, Дания, Армения и Малта.

Треньорът прекарал цяла седмица по плажовете и събирал тен, докато "Левски" се измъчи, но победи Спартак (Търнава) с 2:1 в първи двубой от Третия квалификационен кръг на Лига Европа. Матеус не сметнал за необходимо да присъства на "Герена" и да гледа евентуални играчи за националния, а разпускал здраво в Бразилия.

“Атмосферата тук е страхотна, хората са много топли и се отнасят добре с нас. Седмицата тук е сбъдната мечта за мен. Надявам се скоро да се върна отново в Бразилия”, сподели половинката на Матеус пред “Билд”.

”Ние сме съвсем обикновена двойка, правим нормални неща като всички останали. Йоана обича да посещава нови страни, което е добре с моята професия. Ходим заедно на фитнес, пазаруваме като всички останали”, добавя Матеус. Треньорът се очаква да гледа гостуването на Литекс на Висла (Краков) в Полша от Шампионската лига в сряда вечерта./БЛИЦ

2_h_343_bild.jpg