Най-честите причини за задръствания са голям трафик, инциденти и катастрофи или ремонтно-строителни дейности. В редки случаи обаче това може да предизвика и бивш световен шампион по бокс като Флойд Мейуедър, пожелал да хапне в заведение за бързо хранене в малкия английския град Брадфорд, намиращ се близо до Лийдс.

40-годишният американец се отбил ресторанта „Mr T's Fresh Tasty“ в късните съотни часове и предизвикал тотален хаос в движението. Желаещите да си направят снимка с боксовата звезда станали толкова много, че полицията трябвало да пристигне и да блокира улицата.

„Аз голям негов фен. За мен се сбъдна една мечта той да дойде тук. Той говори с всички служители и поръча храна за целия си екип”, сподели собственикът на ресторанта Таусееф Малик пред The Yorkshire Post.

Мейуедър си поръчал бургер и млечен ягодов шейк, граниран с M&Ms. От този момент тази креативност на боксьора влиза в менюто на ресторанта като млечния шейк на Мейуедър. „Той каза, че ресторантът е един от най-добрите, които е посещавал в Англия”, хвали се още Малик.

На Мейуедър толкова много му харесала вечерта, че казал на собственика, че би инвестирал в ресторанта. „Или в Лос Анджелис, или в Англия. Ние водим разговори, но все още няма нищо фиксирано”, допълва собственикът.