Мика Стоичкова разказа за семейния си живот с актьора Иво Аръков, с когото са гаджета вече повече от година. Стана ясно, че двамата добре са си разпределили домашните задължения и той готви, а тя чисти. Мика обаче не бърза със сватбата, но коментира, че иска скромно тържество, което да се състои на плажа.

"Това не е нещо, което ме вълнува толкова много. Хората вече не се женят. Сватбите ми се струват старомодни. За мен са по-важни отношенията. Но ако решим да го направим, събитието ще бъде само с най-близките хора", разказа Мика при гостуването в предаването "Преди обед" по bTV.

"Аз съм малко по-хипарски тип и не обичам този лукс с 500 човека гости. Ще съм с дантелена рокличка и искам скромното тържество да бъде на плажа", пожела си влюбената Мика.

Щерката на Христо Стоичков преди дни за първи път облече булчинка рокля. Мика го направи за фотосесия за португалско списание. "Много исках да се видя като булка и се чувствах като принцеса", доволна е голямата щерка на Камата, която в момента се препитава с мода и върти, по думите й, много успешно бутик за дамски дрехи.