Моделката Нуши Ценова спечели титлата Мис Еротик 2017. Конкурсът, който се проведе в Пловдив, бе организиран от Мис Силикон - Джулиана Гани. Нуши е само на 18 години, зодия Дева и е от Бяла Слатина. Обожава да танцува и да се снима с малко дрехи по себе си. Пред "България Днес" красавицата говори за най-актуалните мъже в държавата. Колкото и странно да звучи, Нуши обяснява, че не би си легнала с Григор Димитров, ако й се отдаде подобна възможност.

- Всички моделки са луди по тенисиста Григор Димитров. Ти от тях ли си?
- Свалям му шапка за успехите и за това, че е един от най-добрите спортисти на България. Според мен не е чак толкова секси. Има хубава усмивка, но определено не е моят идеал за мъж. Не ме е обзела Григоровата мания. Дори да имах тази възможност, не бих си легнала с него.

- Кой тогава е мъжът от мокрите ти сънища?
- Идеалният мъж за мен все още не е намерен. От известните личности бившият футболист и участник в "Сървайвър" Ваня Джаферович адски много ме привлича. Той е едно добродушно, синеоко сладурче, което обича да се плези пред камерата. Много е мил, сдържан и възпитан. Има добра репутация и излъчва секс.

- Харесва ли ти как пее Валери Божинов?
- Не! Противни са ми клипчетата му, затова не ги гледам. Веднъж си пуснах едното и никак не ми беше смешно. Мисля си, че се гаври по този начин със себе си само за да придобие още повече слава и явно успява.