ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Тотнъм Джърмейн Дефоу преди половин година вдигна сватба за чудо и приказ, която му струваше 200 000 паунда. Венчавката дори беше отразена на 14 страници и на корицата на списание „ОК“.

Оказва се, че бракът на 40-годишния бивш английски национал и Дона Тиърни не е регистриран според законодателството, каквато е нормалната практика.

Само три месеца след сватбата обаче Дефоу и Тиърни са се разделили, след като стана ясно, че бившият футболист е пращал съобщения със сексуално съдържание на медицинска сестра. Двамата са прекарали разделени коледните и новогодишните празници.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Цялата сватба е една мистерия. Всичко започна от церемонията. Младоженците не допуснаха фотографа на списанието, което си е платило за отразяване на церемонията. Вместо това имаха собствен фотограф и изпратиха снимките на изданието, а дни след сватбата дадоха интервю. Сред фотографиите няма нито една, на която Дефоу и Тиърни са застанали пред олтара в присъствието на човек, който да извърши законно цялата церемония“, коментира източник на в. „Сън“.

Самият Джърмейн Дефоу не е отговорил на запитването на изданието. Дона Тиърни, която е изтрила всички снимки от сватбата от профилите си в социалните мрежи, е направила кратък коментар: „Естествено, че се венчахме. Чух за слуховете, но не знам какво точно ги провокира“.

Дефоу винаги е бил известен като един от плейбоите в английски футбол. Той имаше връзки с певицата Александра Бърк, водещите Хлои Грийн, Даниел Армстронг и Шантел Хютън, манекенките Даниел Лойд, Имоджен Томас, Шарлът Миърс и Кейси Бачелър, както и с Джоан Бекъм – сестрата на Дейвид Бекъм.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК