Жозе Моуриньо беше уволнен от Манчестър Юнайтед във вторник, но това не прекрати атаките срещу него в английските медии. Таблоидът в. „Сън“ разкри дългогодишна интимна тайна на 55-годишния португалец.

Според информацията Специалния от няколко години е имал връзка с 14 години по-младата блондинка Пру Картър-Робинсън. Двамата дори са ходили заедно на почивки на екзотични дестинации. Изданието твърди, че вчера Моуриньо е пробвал да спре публикацията, но не се е провалил в опита си и е заплашил със съдебно дело.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

41-годишната Пру не е семейна и живее в жилище в северната част на Лондон, което е оценено на 1,2 милиона паунда. Тя е бивш служител на компютърната компания IBM.

Връзката между Моуриньо и британката датира от периода 2010-13, когато той беше начело на Реал (Мадрид). Оттогава датират и първите им съвместни снимки.

Жозе Моуриньо е женен от 29 години за учетическата си любов Матилде Фариа, наричана за по-кратко Тами. Двамата имат син Жозе-младши (18 г.) и дъщеря Матилде (21 г.). Преди две години Специалния летя от Манчестър до Лисабон два пъти за 24 часа, за да провери състоянието на Тами, която се възстановяваше от операция.

СНИМКИ НА МОУРИНЬО И ПРУ КАРТЪР-РОБИНСЪН