Любимата на Валери Божинов - сръбкинята Биляна явно свиква с живота в България и се чувства все по-добре у нас. Биляна живее в София, а не във Враца, където играе половинката й, но не спира да пуска селфита и има точно 12 снимки от идването си в България в средата на септември. Сръбкинята се щракна с бившата на Валери - Николета Лозанова и всеки ден си намира разнообразни занимания.

Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Не така стоят нещата с Валери Божинов, който явно се е концентрирал изцяло върху представянето си на терена. Божигол се скри от социалните мрежи, след като напусна хърватския Риека и не е пускал снимки в интернет 26 август. Припомняме, че кариерата му за Ботев (Враца) тръгна ударно и той се разписа още в първия си мач, за да дойде нещастния автогол срещу ЦСКА.

Очакванията са периодът на Божинов във Враца, която самият той сравни с Ню Йорк, да му помогне да си намери отбор в чужбина в края на годината, заради което подхожда сериозно към тренировките и явно е загърбил всякакви други дейности, които да го разсейват.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)