Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият капитан на Берое Ваня Джаферович и половинката му Евгения са преживели кошмар в Камбоджа, където са от няколко дни на ваканция. Драмата се разиграва на остров Ко Ронг. Двамата решават да отидат с кану до него и да се гмуркат. Плановете им обаче се провалят заради влошаване на времето. 

Ваня Джаферович разкри как едва оцелели. И точно, когато си помислили, че загиват, се появили рибари, които ги спасили.  

Припомняме, че преди три години Ваня Джаферович спечели именно в Камбоджа риалити шоуто за оцеляване "Сървайвър".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Днес с Жени решихме да вземем каяк под наем и да отидем до един малък остров и да се гмуркаме. Тръгнахме, всичко добре, но изведнъж времето почна да се разваля и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, след като една вълна ни обърна. Обърнах каяка обратно, но видяхме, че е спукан отдолу и че събира вода. Никакъв шанс да се качим и двамата. Опитахме се няколко пъти, влязохме, но пак ни обърна. 

Помислих си, че това беше и че ще ни помните, надявам се с добро. 
Щяхме да умрем на този остров, баси... 

И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега.
Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен..

Няма да се качвам на каяк никога повече. Тази работа не е за нас, футболистите. Винаги е по-хубаво да е... лекинко и без напрежение", разказа Ваня Джаферович във "Фейсбук".