Бившият футболист на Берое, Славия, Локомотив (София) и Черно море Танко Дяков се разлюти след изневярата на жена си. Нашумялата с участието си във "Фермата" Теодора заряза бащата на дъщеричката си заради друг участник от шоуто - Пламен Пеев. 

Теодора от "Фермата" се разведе! Ето кой е новият на риалити звездата СНИМКА

Танко Дяков използва социалните мрежи, за да изрази огорчението си от случилото се и да отправи апел:

"Здравейте, реших да използвам фейсбук профила си, за да направя за първи и последен път важно уточнение, свързано с личния си живот. 

Задава се развод: Наша футболна съпруга заряза семейството заради риалити звезда

Поради засиления интерес последните месеци върху мен и семейството ми, продиктуван от участието на вече бившата ми съпруга в реалити формата “Фермата”, смятам, че е редно да взема отношение за създалата се ситуация! 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

До момента бях тих, а не сляп! Аз съм човек с ясно изразени цели и приоритети в живота, в центъра на които стои дъщеря ми! В тази връзка искам от тук нататък, както аз, така и семейството ми, а и огромна част от приятелите ни, да бъдем категорично разграничени от поведението на Теодора, както по време на реалити предаването, така и след приключването му! 

Благодаря за вниманието! 

п.с. Моля всички журналисти (разбирам, че това им е работата) да проявят разбиране и да не ме търсят повече за коментари по темата! Моето време за интервюта е отминало доста отдавна!".