Нашата най-добра и известна рали състезателка Ива Русинова стана лице на четвъртото издание на благотворителното рали „Виж ме“, което се организира от БФАС, българските автомобилни журналисти и официалния вносител на "Пежо" у нас. Състезателната проява е в помощ на глухонемите деца от специализираното училище с пансион „Проф. Дичо Денев“ – София.  В него участие ще вземат популярни телевизионни водещи, актьори, певци и др.

Състезанието с приложен характер ще се проведе в събота (7 октомври) на полигона на София Франс Ауто на бул. „Ботевградско шосе“ №459. – срещу караулката на КАТ. Стартът е насрочен за 10:00 часа. Идеята е на децата от 3 до 18 години възпитаници в училището да се подсигурят най-необходимите пособия и помагала за учебния им процес, както и принадлежности за по-нормален живот. 

Светлоотразителни жилетки, учебни помагала за часовете по пътна безопасност, телевизори, спални комплекти, инструменти за часовете по трудово, лекарства  и други неща от първа необходимост са нужни на училището. 

Рали състезателката Ива Русинова ще стартира с номер 0 и ще направи показно упражнение със своето Subaru Impreza WRX за всички участници преди официалния им старт. Приятелката на мотоциклетния състезател Ангел Караньотов ще повози в автомобила си малчуганите от училището, които ще имат смелостта да седнат с нея в състезателната кола.  

Председателят на БФАС Владимир Илиев, който е командант на рали „Виж ме“ призовава всички столичани и техните гости да станат част от публиката, която ще проследи и аплодира на живо майсторските умения на шофьорите Маги Желязкова, Спас Кьосев от БНТ, Ангел Бончев от тв Европа, Теди Велинова, Венета Харизанова, младата оперна певица Мария Славова, писателката Людмила Филипова, актрисата Ралица Стоянова, Павел Попандов, Иво Гюров и мн. др.