Бившата гимнастичка от ансамбъла, спечели бронзовите медал на Олимпиадата в Рио, Християна Тодорова се похвали с поредната спечелена битка. Любимата на една от тенис звездите ни - Мико Кузманов се щракна по бански в перфектна форма и се похвали, че е свалила цели 12 килограма от личното си тегло.

"-12 кг. Жената е завършен кръг. Тя има силата да създава, да подхранва и да променя. Тя е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода. Жената е олицетворение на истинска сила", написа Християна Тодорова разкри тайната си.

"Храня се по 2-3 пъти на ден, тренирам 3 пъти в седмицата. Моят хранителен режим включва всичко, което ми се яде, но в малки количества. Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по цял ден. Промених си изцяло начина на мислене. Спокойствието е в основата на всяка положителна промяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем”, написа още тя и призна, че бившата й съотборничка Михаела Маевска е сред хората, които са я мотивирали.

Winbet - победата е емоция! (18+)