ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Нов скандал с проститутки забъркаха световните и европейски шампиони от Испания. Те ще бъдат съдени от хотел "Лузейрош" във Форталеза за изцепки след мача с Нигерия от Купата на Конфедерациите, който избраниците на Висенте Дел Боске спечелиха с 3:0, като днес от 22:00 часа им предстои 1/2-финал с Италия.

"Фуриите" потрошили стаите си и част от фоайето. Причината за това е отказът на охраната да им разреши да вкарат вътре проститутки.

Група, която включвала Виктор Валдес, Серхио Рамос, Давид Вия, Серхио Бускетс и Роберто Солдадо, пристигнала с цял микробус пълен с жрици на любовта. От рецепцията обаче не разрешили на леките момичета да влязат, въпреки бурните протести на играчите. Те също били заплашени, че ще бъдат изхвърлени и дори им спрели достъпа до асансьора.

"Крещяха като луди, след това се прибраха в стаите и стана страшно. Започнаха да хвърлят каквото им падне през прозорците - дистанционните за телевизорите, бутилки с вода и шампоани", разкри очевидец пред бразилските медии.

Управата на хотела иска обезщетение от испанската федерация. "Ако се направят на интересни, ще ги съдим. Имаме снимки от погрома в стаите и на извършителите. Щетите не са много големи, но тези хора можеха да убият някого", разкриха от управата на хотела.

Междувременно "Ланснет" разкри, че "фуриите" са ходили под строй в елитния бардак "Републик". Мацките там вървели по 140 евро на час и са най-скъпите в града. Изданието твърди, че испанците наели ВИП салон и викали само луксозни момичета. На някои обаче това не им стигнало и решили да продължат оргията в хотела.

pros.jpg

pros1.jpg