Неуморният бегач и ориентировач Кирил Николов - Дизела се предаде! Не, не става дума за "край" преди финал на поредното му състезание, а за късане с ергенлъка. 

БЛИЦ СПОРТ научи приятната новина лично от рекордьора, който след броени дни ще мине под венчилото с любимата си Ивелина. Николов е чул заветното "да" от дамата до себе си, която избра да бъде спътница в живота му. Двамата щастливо влюбени са заедно от близо две години. 

Дизела логично е в еуфория преди сватбата, която ще бъде следващата събота - 15 юли. Днес пък е ергенското му парти, на което той се озовал по екипировка, тъй като му било съобщено, че ще провежда тренировка на Витоша преди утрешния старт по планинско бягане на хижа Момина скала. 

След състоялото се ергенско кросче, в което Дизела не се умори особено, той и аверите му заседнаха край масата, давайки старт на купона. Именно заради задаващата се бурна нощ Николов няма как да участва в неделния "Витоша Летен Фест", което прави Шабан Мустафа фаворит за победата по 12-километровото трасе "Кумата". 

"Потичах, а сега е време за купон. След като се скъсах от тичане, дойде време да скъсам и с ергенлъка", коментира с усмивка Дизела.
ПЛАМЕН СЛАВОВ

Екипът на БЛИЦ СПОРТ желае на Кирил Николов още безброй победи и рекорди! И много скоро да се изяви и като голмайстор... тъй като отлично знаем, че се интересува и от футбола!