Бившата руска футболна звезда Павел Мамаев даде интервю след развода с половинката си Алана и разказа шокиращи подробности около съвместния им живот.

Футболистът, който лежа в затвора за побой, определи жена си като консуматор, който се е интересувал само от парите му.

"След развода се изкара жертва и се оплака на всички, че не съм й превел 30 хиляди рубли (около 700 лева), но не каза, че й дадох 10 милиона рубли дни по-рано (близо 115 хиляди лева). 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Получаваше пари от всички, от мен, от баща си, от приятели, защото лъжеше, че няма с какво да гледа децата. Постоянно ме изкарваше лош баща, но всеки, който ме познава, ще каже точно обратното. 

Не мога да разбера как съм могъл да живея с нея толкова време. Веднъж ми вдигна скандал за нищо. Искаше да ме ядоса, хвърляше предмети по мен и крещеше, че искам да я изнасиля. За щастие бавачката и шофьорът ни бяха там и видяха всичко.

Но това не е всичко, докато бях в затвора, тя изпратила шофьора до секс магазин, за да й купи играчки за възрастни. Изпрати ми ги в затвора, за да ме помислят за гей.

Постоянно говори на децата, че съм измет и имам любовница. Честно казано, имам усещането, че съм живял с дявола", разказа Мамаев.