На 37 години звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да впечатлява със завидната си спортна форма. Мускулестият португалец се грижи страшно много за тялото си. Малко са футболистите, които се поддържат така на тази възраст.

Според испанското издание "La Razón" Кристиано отива още по-далеч в желанието си да бъде съвършен физически, за да запази вечната си младост. Въпреки че по-голямата част от страхотната му форма идва от доброто хранене, ежедневното яко потене във фитнес залата и страхотната генетика, промените и новите постижения в естетическата хирургия му позволяват да поддържа мускулите си здрави и млади.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Роналдо е фен на естетичните операции, твърди "La Razón". Доказателство е и откритата от него собствена клиника "Insparya hair Clinic" за лечение на коса. 

Но ботоксът без съмнение е големият съюзник на португалеца. Лицето му вече е претърпяло няколко корекции, но това не е единствената част от тялото му, която е получила инжекция с ботокс. Роналдо си инжектирал ботокс дори и в интимните части, в гениталиите, по-точно в пениса. 

В статията се обяснява, че става въпрос просто за увеличаване на дебелината на половия му орган - между 1 и 3 сантиметра. Така той доставял по-голямо удоволствие на половинката си Джорджина.  

Практиката с инжектирането на ботокс в половите органи е използвана най-вече от актьорите.