Вратарят на националния отбор Николай Михайлов проговори за жената до себе си, но не пожела да потвърди, че е отново е с фолкпевицата Алисия.

"В личния ми живот нещата са спокойни. Преди 2 години обявихме с Алисия, че се разделяме. След това не съм коментирал тази тема. Тогава раздялата ни беше най-правилното нещо. Аз съм много искрен, казвам нещата каквито са и винаги съм позитивен", каза Михайлов при гостуването в Нова телевизия.

"Опарих се с публикуванията на снимки в социалната мрежа и вече си казах, че няма да го правя. Постоянно излизат информации - ту сме се събрали с Алисия, ту сме се оставили отново. Не искам да ги коментирам. Страницата е затворена преди 2 години. Да, после пак я отворихме, а какво е към днешна дата - ще го запазя за себе си", заяви загадъчно вратарят, който остана без отбор след раздялата с Мерсин.

"В Турция си взех готвач, защото още не мога да готвя, а и жената до мен не може да е постоянно в Турция и да ми готви.

Попитан дали може да има връзка с обикновено момиче, а не само с известни дами, Михайлов отговори: "Николета, Алисия... не съм ги подбирал специално, така се е случило просто. Да, като малък бях в такава среда - сред плеймейтки. Така е станало просто, не мога да върна времето. А и много неверни неща се пишеха. Свързваха ме с момичета, които дори не познавам. Чисто физически не мога да смогвам да съм с всичките, с които ме свързваха."

След поредно питане Ники Михайлов отново не пожела да каже дали е с Алисия, като единствено заяви за жената в момента до него, че е от шоубизнеса.

Синът на Борислав Михайлов призна за голямата си грешка. "Още докато бях в "Левски" изкарвах добри пари, но похарчих страшно много чисто за показност. Пълна простотия е това, но тогава не разсъждавах по този начин. Наистина попилях много пари за показност. Нищо добре не ми даде това, а само хорска злоба, но няма как да върна времето", сподели болката си Ники Михайлов.

"Хората виждат само жените, колите, дрехите и почивките. Това, което съм преминал първите години, е много труд, лишения, постоянно отсъствам от дома. Хвърлих много труд, за да стигна до признанието през 2011 година (б.р. - Футболист на годината в България). С Твенте се паднах в момент, в който отборът бе много добър и станахме шампон на Холандия. Да, мога да кажа, че 2011 година е най-успешната ми до момента", каза Михайлов.

"Най-добрият ми приятел е баща ми. Цялото ни семейство сме много сплотени. Аз обаче преди не слушах много съветите на баща ми. Например той ми каже едно, а аз правя обратното. Но нали се досещате, че на 22-годишен да обяснява да "Не си купувай Ламборгини", няма как да го послушам", добави с усмивка вратарят.

"Изкарвам пари от много години, и то много повече от всички от моето семейство. Това за шестте ми коли е мит. Никога не съм имал толкова. Преди 4-5 години имах три, но никога шест. Сега имам една спортна кола и една лимузина", каза Ники Михайлов.