Николай Михайлов заяви, че е щастлив с Алисия и двамата никога не са се разделяли. Вратарят на националния отбор и Верона разкри, че с фолкпевицата нарочно измислили сагата с раздялата им преди месеци, за да спрат писанията за личния им живот.

"С Алисия винаги сме били заедно. Знаеш, че личният живот отдавна съм спрял да го коментирам. През лятото се създават хиляди сензации и решихме, че е по-добре и за мен, и за нея да не се акцентира върху това цялото внимание върху нас. Казахме, че демек сме си останали приятели и сме били разделени. А всъщност никога не сме били разделени. Това си е личен живот. Да, с нея съм и дотам. Всичко е ОК, щастливи сме, заедно сме. Не ми се коментира повече", каза в интервю за предаването "Зона спорт" по bTV аction синът на Борислав Михайлов.

Вратарят на Верона коментира и случващото се в родния му "Левски".
 
"Чичо ми е треньор на вратарите, от него знам какво се случва в клуба. Отделно имам приятели вътре в клуба - Валери Божинов, Гаджев, Старокин, Пламен Илиев. В момента проблемът е генерален, но той е от много години и се трупа, трупа, трупа и в един момент това нещо ескалира. Всички знаем, че в днешно време във футбола най-важното нещо са парите. Второ - правилна политика. Прост пример - Киро Домусчиев - много пари, правилна политика, база, градене на стадион, добри футболисти, добри треньори и се тръгва и се работи нагоре. В Левски от години треньори се сменят на два месеца, спортни директори на три месеца, изгониха се сума ти легенди на клуба, които са сърдити вече главно на Тодор Батков. Пари няма, бавят заплащания, футболисти гонят, уволняват дисциплинарно, после си ги взимат. Това е пълна пародия", коментира Ники Михайлов.

"За мен лично като футболист, като човек, играл в добри клубове в Европа, трябва да се сложи човек, който разбира, все едно кой е той. Говоря за спортен директор - Гонзо ли ще е...Той е левскар в дъното на душата си, най-вероятно ще се върне. Пожелавам им успех, но това е срам за публиката, за името "Левски", база - смешна, стадионът го бутнаха, не могат да го построят. За какво го буташ, като не си готов? Ти го буташ, аз ще го направя, пък в другия момент няма пари и то точно в юбилея. Феновете са полудели - нормално. Трябва да се вземе човек, който си разбира и да се почне от нулата. Не се ли почне от нулата, няма оправия. Дават се пари, но те не се дават правилно. Жалко, но това нещо не е отсега, а от 5-6 години. Имаха шанс със Славия да станат шампиони. Не си направиха нещата и оттам всичко тръгна...Вкъщи, фенове, партита организирани, синьо шампанско. Ама чакай, изиграй си мача. Славия изигра супермач", каза вратарят.

"Винаги съм казвал, че Димитър Иванков и Георги Петков са двама много добри вратари. С Митко съм много близък, с Гошо не толкова. Гошо не успя да направи кариера в чужбина, но е сред най-добрите български вратари за последните 100 години. Неправилна политика от човек, който не разбира от футбол - Тодор Батков...Навсякъде по чужбина има президенти, които не разбират и дават парите, но са взели правилните хора, които да ръководят клуба. Не знам как и откъде да дойдат някакви пари, но се надявам да се направи база, всичко е на 100 години и се е разпаднало. Смешна работа, мен ми е болно, че това е от години. Аз отидох в "Левски" на 10 години, ами сега като отида, то същото. Общежития, съблекални, то не е пипнато. Аз не мога да разбера колко пари минават, Батков скоро беше казал какви пари дава, а аз не мога да повярвам. Какво се случва, какво правят, не знам", добави Ники Михайлов.