Николета Лозанова продължава да изненадва последователите си в социалните мрежи с горещи снимки и други любопитни неща. Този път любимата на вратаря на Левски Николай Михайлов захапа наргиле като част от рекламна кампания и изпита истинска наслада.

Освен това красавицата обеща да подари кокетното лимитирано наргиле на един от феновете, които обаче трябва да изпълнят няколко условия.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Имам свой неделен ритуал, за пълноценен релакс, който гарантирам, че и на вас ще се отрази еуфорично! За да изпитате моята наслада, ключово е качеството на тютюна, a на един от вас ще подаря моето кокетно лимитирано наргиле, с личните ми инициали, всички аксесоари към него и два вкуса тютюн Al Fakher по ваш избор“, написа Николета Лозанова под снимката, приканвайки последователите си да изпълнят няколко условия. Победителят пък ще стане ясен в на 17 юни (сряда).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIVEAWAY Имам свой неделен ритуал, за пълноценен релакс, който гарантирам, че и на вас ще се отрази еуфорично! За да изпитате моята наслада, ключово е качеството на тютюна @alfakher_official_bg, a на един от вас ще подаря моето кокетно лимитирано наргиле, с личните ми инициали, всички аксесоари към него и два вкуса тютюн Al Fakher по ваш избор. Последвайте страницата на @alfakher_official_bg Споделетe този кадър в свое стори, отбелязвайки @alfakher_official_bg В коментар под поста отбележете някой, с който бихте споделили мига, Аl Fakher вкуса! Победителят ще изтегля на случаен принцип на 17.06 (сряда), а за целта трябва коректно да изпълните всички условия, като максималният брой коментари е 2. Успех на всички и следете редовно страницата на @alfakher_official_bg, за много нови качествени вкусове и трендове по отношение на наргиле културата!

A post shared by N (@nikoleta_lozanova) on