Най-известната фенка на Барселона Сузи Кортес официално обяви, че повече няма да подкрепя каталунците. Мис Дупе е бясна на отношението към Лионел Меси. 30-годишната бразилка е категорична, че вече ще бъде най-фанатичният фен на Манчестър Сити.

„Докато Хосеп Мария Бартомеу е президент на Барселона, аз повече няма да нося фланелката на отбора и да се радвам на победите му. Вече съм най-фанатичният фен на Манчестър Сити. Меси направи всичко за Барселона. Без него нямаше да успеем да се класираме дори за Лига Европа през последните пет години“, заяви Мис Дупе пред в. „Сън“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„На 100% подкрепям решението му да напусне. Най-добрият футболист в историята е третиран от Барселона като боклук. Много съм разстроена от отношението към Меси и Луис Суарес. Обичам Барса, но реших да се откажа от клуба докато Бартомеу е президент. Подкрепям Барселона от дете, но няма да престана да поддържам най-големия си идол в спора до смъртта му“, допълни Сузи Кортес.

„Барномеу и Ерик Абидал унищожиха нашия клуб и заради тях сега най-великият футболист на всички времена напуска Каталуня. Това е тъжен ден за мен и милионите фенове на „блаугранас“ по света“, коментира 30-годишната бразилка.

Сузи Кортес, която през 2016 г. беше блокирана от Меси в „Инстаграм“, след като го заливаше с пикантни снимки, призна, че планира в скоро време да направи фотосесия с екип на Манчестър Сити.