Едно от новите попълнения на ЦСКА може да се похвали, че е най-многодетният татко в отбора. Става въпрос за бразилеца Жуан Фелипе, който в неделя срещу Хасково (4:0) изигра първия си официален мач за “червените”.
 
Жуан ще навърши на 5 декември 27 години, но вече е баща на три деца. Техничният халф има дъщеря на 7 години и близначета на 1 годинка.
 
Семейството му все още не е пристигнало в България, тъй като Фелипе не си е намерил апартамент, в който да живее под наем.
 
“Засега Жуан живее на хотел. Ние също му помагаме в търсенето на жилище. Идеята е апартаментът да е по-голям, защото семейство Фелипе се състои от петима души – Жуан, съпругата му и трите им деца. Тези апартаменти обаче са по-скъпи, но се надяваме съвсем скоро бразилецът да се настани в новия си дом, където ще бъде под наем. Когато това се случи, семейството му ще пристигне от Бразилия в София”, съобщиха от Борисовата градина пред БЛИЦ.   
 
“Фелипе е много привързан към близките си. В свободното си време много често се чува с тях. Личи си, че е домошар. Хич не си пада по купоните и заведенията”, коментираха съотборници на Жуан.