Една от големите надежди на американския тенис Аманда Анисимова е на крилете на любовта. 19-годишната красавица отново се усмихва благодарение на гаджето си Тайлър Руус, пише "Монитор".

Аманда е известна като новата Шарапова заради произхода и уменията си на корта, а освен това Маша е неин детски идол.

Красавецът е истинска риалити звезда в родината си, а освен това е син на легендата в австралийския футбол Пол Руус. Зад гърба си 24-годишният блондин също има кариера във футбола, но сега работи основно като модел в Мелбърн.

В останалото време той пътува с Аманда по турнири и живее с нея във Флорида. Именно от Маями са снимките, с които Анисимова показа любимото си момче на света. На кадрите едрогърдата хубавица, която е стигала до №21 в ранглистата, грее до Руус и цялата му фамилия. Всички заедно отпразнуваха и рождения ден на майката на Руус – Тами Харди, която е преподавател по медитация от Сан Диего. Самият Тайлър неотдавна призна в интервю, че си търси „единствената жена“.

Под фотосите в Инстаграм обаче доброжелатели предупредиха Анисимова, че Руус е голям нервак и непостоянен във връзките си. „По-добре се концентрирай върху тениса и първо спечели Голям шлем, а после мисли за любов“, гласяха повечето коментари на последователите й.

Драма

Полуфиналистката от „Ролан Гарос 2019“ е родена в Ню Джърси в семейството на руските емигранти Константин и Олга. Когато е на две годинки, Аманда тръгва по стъпките на по-голямата си сестра Мария и започва да тренира тенис. За да могат да се развиват дъщерите им, Анисимови се преместват във Флорида и работят в банковия и финансовия сектор, за да развиват кариерите им. Аманда е само на 5 и половина, когато печели първия си мач, а неин треньор става баща й. Константин обаче почина внезапно на 19 август 2019 г. и тенисистката дълго бе неутешима.

Сега атрактивната състезателка се готви активно за новия сезон, който ще стартира в родната на приятеля й Австралия. Освен това тя се радва на договор за $100 милиона с Nike, а освен това стана единствената представителка на своя спорт освен Серена Уилямс с контракт с Gatorade.