Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм планира да се впусне в ново бизнес начинание, след като преди време прекара коноравируса и оздравя напълно. Той е решил да започне да произвежда мед, след като се е превърнал в запален пчелар по време на изолацията, наложена през пролетта заради пандемията от COVID-19.

45-годишният бивш английски национал дори вече се е спрял върху няколко търговски марки за своята продуктова гама от натуралния подсладител - „D Bee“, „Seven Honey“ и „Goldenbees“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

В дома си в Котсуолдс Бекъм има собствено оборудване за добиване на мед и свой рояк. Собственикът на американския футболен клуб Интер (Маями) започнал да отглежда пчели като хоби, но до такава степен се е запалил, че дори сам си произвежда кошерите.

„Това е неговата собствена противоотрова срещу токсичния и стресиращ начин на живот в Лондон и Маями. Дейвид е и много предприемчив. Той вече е решил да се впусне в бизнеса с мед и дори се е свързал с фирми за опаковки и разпространение“, коментира човек от обкръжението на бившия футболист.