ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият защитник на Барселона Жерар Пике заяви категорично, че не се вълнува от публичния си имидж. Оттеглилият се от футбола испанец бе подложен на унищожителни критики, след като заряза майката на двете си деца Шакира и се хвана с 23-годишната студентка Клара Чиа.

„Всеки родител носи отговорност да се опита да направи най-доброто за децата си. Говоря за защитата им. Това е работа на всички родители относно техните деца. Това е, върху което съм фокусиран и това е моята работа като баща. В деня, в който умра, се надявам да съм направил всичко, което съм искал. Държа да бъда верен на себе си. Няма да харча пари да си лъскам имиджа", сподели Пике пред El Pais.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

36-годишният бивш национал на Испанияотказа да говори за Шакира, въпреки че колумбийската певица атакува играча и новата му любима с песен, в която сравни себе си с часовник „Ролекс", а Клара с „Касио". Той призна, че е много щастлив след големите промени в живота му и заяви, че за него най-важни са децата му.

„Хората, за които се тревожа и обичам, са тези, които ме познават. Не ме интересуват останалите. Насочвам енергията си да бъда с любимите ми, близките ми и да им давам това, което имам. Много съм щастлив! В живота ми настъпиха промени и аз знаех как да уловя и задържа щастието си. Ние имаме отговорност, тези от нас, които сме родители, към децата си. Всеки взима своите решения. Вече не ми се говори. Просто искам децата ми да са добре. Винаги съм имал близки отношения с тях. Нищо не ме прави по-щастлив от това да направя синовете си щастливи. Опитвам се да направя нещата по най-добрия начин. Добре съм, щастлив съм", добави световният и европейски шампион с „Ла Фурия“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК