ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Шакира изригна с поредна атака към бившия си Жерар Пике чрез песен със сънародничката си Каръл Джи и шокира с разкрития. Известната колумбийска певица намекна в парчето "Te Quedo Grande", което се превежда като "Бях прекалено висока топка за теб", че бившият футболист на Барселона е търсил начин да се събере с нея след разпада на брака им.

Песента се превърна в хит и само за пет дни събра над 110 милиона гледания в Youtube, а нея се пее: "Животът стана по-хубав за мен. Ти вече не си добре дошъл", "Забравих какво изживяхме и това те обиди", "Искаш да ме върнеш. Предполагах, че ще е така. Харесваш снимките ми", "Видях как приятелката ти се опитва да привлече вниманието ми. Смея се!"

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Звездната двойка прекрати връзката си миналата година, след като двамата бяха заедно 12 години и имат двама сина - Милан и Саша. Всичко между тях обаче приключи, след като Шакира разбра, че Пике ѝ изневерил с 23-годишната красавица Клара Чиа. Неотдавна поп звездата нарече изгората на бившия футболист "мъртва муха" и се подигра на двамата в песен.

В последните седмици се появиха информации, че Пике очаква дете от Чиа, след като двамата бяха заснети да купуват тест за бременност в аптека.

Каръл Джи пък наскоро тя се раздели с пуерториканския рапър Ануел след близо двугодишен романс.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК