ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият испански национал Жерар Пике най-сетне публикува официално снимка с новата си любима Клара Киа Марти. Това стана повече от половин година, след като световният шампион с Испания сложи край на продължилата близо 12 години връзка с Шакира.

За 23-годишната испанка се знае, че е студентка в специалност „Връзки с обществеността“ и работи за промоутърската компания на Пике „Космос“. Именно във фирмата Пике се е запознал и сближил с Клара Чиа Марти.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След раздялата си с Шакира бившият защитник на Барселона няколко пъти се появява с новата си любима на публични места и по медиите се появиха техни общи снимки. Никой от двамата не беше публикувал съвместна фотография на профила си в социалните мрежи.

Сега обаче Пике стори това в „Инстаграм“. Показаното в социалната мрежа изображение не е придружено с текст и не е ясно къде е направено. Това обаче се приема за официално потвърждение на връзката на испанския национал с Клара Чиа Марти. Снимката бързо се превърна в хит и събра почти 2,6 милиона харесвания.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК