ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият италиански национал Марио Балотели се замеси в нова скандална ситуация само две седмици, след като официално беше представен като играч на швейцарския Сион.

32-годишният нападател е заснет да напуска популярно заведение в Лозана във видимо нетрезво състояние. Той е в компанията на мистериозна жена с червена рокля, която заедно с един мъж прикрепят Балотели на излизане от нощния клуб.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В деня след появата на скандалното видео Марио Балотели не се яви на тренировката на Сион. От клуба обявиха, че той отсъства от заниманието заради бронхит.

Бившият италиански национал премина в швейцарския тим в последния ден на летния трансферен прозорец срещу 2,3 милиона паунда. Трансферът му стана по спешност, след като нападателят се замеси в скандал с треньора на предишния си клуб Адана Демирспор Винченцо Монтела. Сион е 11-ият отбор в кариерата на Балотели.

В събота Сион играе срещу Раперсвил във втория кръг на купата на Швейцария. Предстои да видим дали 32-годишният италианец ще се появи в игра.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК